Over ons

RoodWitBlauw Tours is een initiatief van Dutch Experience Group. Dutch Experience Group richt zich volledig op het toerisme in Nederland (thema-attracties en accommodaties), heeft stevige wortels in Friesland en het vizier op Hollandse thema’s zoals bloemen, water en landbouw. RoodWitBlauw Tours staat voor: Rood=bloemen Wit=zuivel/landbouw Blauw=water.

Omschrijving activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Historische tuin

Beleef het ontstaan van de Aalsmeerse bloemen- en plantenteelt in de Historische Tuin, een oase van rust in de drukke Randstad. Je raakt niet uitgekeken in de rozenkassen, de kleinste bloemenveiling ter wereld en de collectie Dahlia’s. Een levend tuinbouwmuseum én Botanische tuin. Inclusief audiotoer.

Openingstijden: april t/m oktober, dinsdag t/m zondag,  10:00 – 16:30 uur.

Kijk op de website voor afwijkende openingstijden. Historischetuinaalsmeer.nl

Historische tuin

Praamplein

1431 CV Aalsmeer

Flower Art Museum

Bewonder een breed scala aan kunstwerken geïnspireerd door de bloemen van uiteenlopende kunstenaars. Dat kan in het Flower Art Museum in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt.

Flower Art Museum

Kudelstraatseweg 1

1431 GA Aalsmeer

Tel: +31 (0)297 – 36 44 00

Zeilschool Aalsmeer

Een clinic suppen of kanovaren op de Westeinderplassen is een onvergetelijke ervaring! Plezier maken op het water is voor iedereen weggelegd, van piepjong tot stokoud en van beginner tot vergevorderd. Inclusief een onderwegpakketje!

Zeilschool Aalsmeer

Kudelstaartseweg 64

1433 GK Aalsmeer

tel: +31 297 320122

Zeilschool Aalsmeer

Geniet een dagdeel op de prachtige Westeinderplassen in een makkelijk bestuurbaar motorbootje. Je krijgt vooraf uitleg over de boot en het vaarwater en een onderweg pakketje!

Zeilschool Aalsmeer

Kudelstaartseweg 64

1433 GK Aalsmeer

tel: +31 297 320122

FloriWorld

Experience the magic of real and virtual flowers at FloriWorld. Inclusief gratis FloriFriends!!

FloriWorld

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

 

Fietsroute bloemenfiets

Op een bloemenfiets door Aalsmeer! De fietsroute start bij FloriWorld en brengt je langs de mooiste plekjes in Aalsmeer. Met voldoende stops en gratis kadootjes onderweg! Inclusief stempelroute voor de kinderen!

Fietsroute bloemenfiets

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

Westeinder Rondvaart

Pure Aalsmeerbeleving! Een rondvaart op de Westeinder is niet zomaar een rondvaart, dit is een ontdekkingstocht! Er gaat een wereld voor u open. Een historisch en boeiend verhaal over de ontstaangeschiedenis van Aalsmeer en zijn plassen.

Westeinder Rondvaart

Praamplein bij Historische Tuin

1431 CV Aalsmeer

Royal Flora Holland

Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen

Royal Flora Holland bezoekerscentrum

Legmeerdijk 313

1431 GB Aalsmeer

Poldersport

Lekker sportief aan de gang midden in een landschap met koeien, weilanden en brede sloten. Deze outdoor activiteiten zijn geschikt vanaf 8 jaar.

Poldersport

Boterdijk 91

1424 ND De Kwakel

0297 563679

Beach

De oude bloemenveiling van Aalsmeer is omgetoverd tot dé indoor strandlocatie om lekker een uurtje te knallen op een beachvolleybal veld. Inclusief 2 ballen per veld en een flesje water p.p. In de Beachclub kan je terecht voor een drankje of een hapje.

Beach

Oosteinderweg 247A

1432 AT Aalsmeer

0297 347 444