Horeca

Voor een hapje of drankje in Aalsmeer kunt u terecht bij deze gelegenheden.

More to come!

Café op de Hoek

Voor een hapje of drankje kunt u hier terecht.

FloriWorld

Experience the magic of real and virtual flowers at FloriWorld. Ervaar wat bloemen en planten betekenen in je dagelijkse en sociale leven en voor je gezondheid! Op vertoon van het Rood Wit Blauw ticket, gratis FloriFriends!!

FloriWorld

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

 

Historische tuin

Beleef het ontstaan van de Aalsmeerse bloemen- en plantenteelt in de Historische Tuin, een oase van rust in de drukke Randstad. Je raakt niet uitgekeken in de rozenkassen, de kleinste bloemenveiling ter wereld en de collectie Dahlia’s. Een levend tuinbouwmuseum én Botanische tuin. Inclusief audiotoer.

Openingstijden: april t/m oktober, dinsdag t/m zondag,  10:00 – 16:30 uur.

Kijk op de website voor afwijkende openingstijden. Historischetuinaalsmeer.nl

Historische tuin

Praamplein

1431 CV Aalsmeer

Flower Art Museum

Bewonder een breed scala aan kunstwerken geïnspireerd door de bloemen van uiteenlopende kunstenaars. Dat kan in het Flower Art Museum in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt. Op vertoon van het Rood Wit Blauw ticket een gratis kopje koffie.

Flower Art Museum

Kudelstraatseweg 1

1431 GA Aalsmeer

Royal Flora Holland

Bewegende altijd bloeiende, geurende bloemenvelden. Bloemenballet, alleen Bach ontbreekt nog. De bloemenveiling is een wereld op zich. U moet er vroeg voor opstaan, maar dat is een bezoek aan de veiling meer dan waard. Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld wordt. U bent van harte welkom op onze locatie Aalsmeer. De grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Als bezoeker van Royal FloraHolland kunt u het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. U staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die u niet snel vergeet!

Royal Flora Holland bezoekerscentrum

Legmeerdijk 313

1431 GB Aalsmeer