RoodWitBlauw Tours is een nieuw Nederlands reisbureau met arrangementen speciaal ingericht voor de nieuwe anderhalve meter samenleving.

Alle arrangementen voldoen aan maximale hygiëne en anderhalve meter afstand van elkaar. De attracties en accommodaties zijn speciaal en opnieuw ingericht om veiligheid en zekerheid te bieden. Ook het vervoer ernaartoe voldoet aan alle eisen.

De arrangementen zijn nieuw, kwalitatief hoogstaand en bieden attracties en accommodaties van Nederlands Trots gerelateerd aan Bloemen, Water en Zuivel.

Onderdeel van het bloemen arrangement is een bezoek aan het nieuwe FloriWorld in Aalsmeer, waar de magie van echte en virtuele bloemen kan worden ervaren. Vanaf eind mei worden virtuele tours door FloriWorld aangeboden!

De water experience arrangementen bieden mooie bezienswaardigheden in Friesland waarbij een bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center ook volledig is ingericht op de nieuwe manier van samenleven.

RoodWitBlauw Tours wil Nederland weer laten floreren en iedereen de gelegenheid bieden om weer leuke uitstapjes te maken wanneer dat mogelijk is om Nederlands trots te ontdekken!

Hou onze socials in de gaten en laat je e-mailadres achter voor komende updates!