Alle activiteiten van Rood Wit Blauw Tours!

Nederland gaat weer open. Alle activiteiten van Rood Wit Blauw Tours zijn gericht op de 1,5 meter afstand en bieden maximale hygiëne. Een dagje weg begint bij FloriWorld in Aalsmeer Noord-Holland. Ontdek de trots van Nederland en boek een arrangement met de activiteiten van jouw keuze!

FloriWorld

Experience the magic of real and virtual flowers at FloriWorld. Ervaar wat bloemen en planten betekenen in je dagelijkse en sociale leven en voor je gezondheid! Op vertoon van het Rood Wit Blauw ticket, gratis FloriFriends!!

FloriWorld

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

 

Fietsroute bloemenfiets

Op een bloemenfiets door Aalsmeer! De fietsroute start bij FloriWorld en brengt je langs de mooiste plekjes in Aalsmeer. Met voldoende stops en gratis kadootjes onderweg! Inclusief stempelroute voor de kinderen!

Fietsroute bloemenfiets

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

FloriFriends: FloriFriend Community

Welkom bij de FloriFriend Community! Als echte fan van FloriWorld, heb jij toegang tot exclusieve extra’s en leuk bonusmateriaal. Klik lekker rond, kijk alle video’s en laat je inspireren! Keer vooral nog eens terug naar deze pagina, er zal geregeld nieuw materiaal bijkomen. Kom je daarna een keertje langs bij FloriWorld?

FloriWorld

Sierteeltstraat 1

1431 GM Aalsmeer

 

Historische tuin

“Beleef het ontstaan van de Aalsmeerse bloemen- en plantenteelt in de Historische Tuin, een oase van rust in de drukke Randstad. Je raakt niet uitgekeken in de rozenkassen, de kleinste bloemenveiling ter wereld en de collectie Dahlia’s. Een levend tuinbouwmuseum én Botanische tuin. Inclusief audiotoer (niet voor groepen).

Openingstijden: april t/m oktober, dinsdag t/m zondag,  10:00 – 16:30 uur.

Kijk op de website voor afwijkende openingstijden. Gelieve je komst aan te melden via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl

Historische tuin

Praamplein

1431 CV Aalsmeer

Flower Art Museum

Bewonder een breed scala aan kunstwerken geïnspireerd door de bloemen van uiteenlopende kunstenaars. Dat kan in het Flower Art Museum in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt. Op vertoon van het Rood Wit Blauw ticket een gratis kopje koffie.

Flower Art Museum

Kudelstraatseweg 1

1431 GA Aalsmeer

Royal Flora Holland

Bewegende altijd bloeiende, geurende bloemenvelden. Bloemenballet, alleen Bach ontbreekt nog. De bloemenveiling is een wereld op zich. U moet er vroeg voor opstaan, maar dat is een bezoek aan de veiling meer dan waard. Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld wordt. U bent van harte welkom op onze locatie Aalsmeer. De grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Als bezoeker van Royal FloraHolland kunt u het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. U staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die u niet snel vergeet!

Royal Flora Holland bezoekerscentrum

Legmeerdijk 313

1431 GB Aalsmeer

Westeinder Rondvaart

Pure Aalsmeerbeleving! Een rondvaart op de Westeinder is niet zomaar een rondvaart, dit is een ontdekkingstocht! Er gaat een wereld voor u open. Een historisch en boeiend verhaal over de ontstaangeschiedenis van Aalsmeer en zijn plassen.

Westeinder Rondvaart

Praamplein bij Historische Tuin

1431 CV Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer

Een clinic suppen of kanovaren of een dagdeel varen in een motorbootje op de Westeinderplassen is een onvergetelijke ervaring! Plezier maken op het water is voor iedereen weggelegd, van piepjong tot stokoud en van beginner tot vergevorderd. Op vertoon van het Rood Wit Blauw ticket ontvang je gratis een onderwegpakketje!

Zeilschool Aalsmeer

Kudelstaartseweg 64

1433 GK Aalsmeer

Bamboelabyrint Nirwana

Durf jij het aan? Bezoek het spannende labyrint en beleef het mysterieuze bamboe dat zo heerlijk ruist en wuift maar je wel op het verkeerde been zet. Kan jouw oriëntatievermogen de zoektoct naar het plateau in het centrum van het 2500m2 grote doolhof labyrint aan? Een overgelijkbare belevenis, uniek in ons land!

Bamboelabyrint Nirwana

Steenwycklaan 16

1424 NL De Kwakel

Poldersport

Buitensporten midden in een landschap met koeien, weilanden en brede sloten. Deze outdoor activiteiten zijn geschikt vanaf 8 jaar.

Poldersport

Boterdijk 91

1424 ND De Kwakel